Mlade Tigrice so odigrale še zadnje tekme sezone 2021/22

Dočakali smo poletne mesece, s katerimi je prišel tudi zaključek sezone za vse mlajše selekcije. Mladinke so si v "ciljnem šprintu" priigrale zmago proti državnim prvakinjam iz Celja, kar jim je prineslo srebrne medalje.

Kljub temu, da bo nekaj tekem najverjetneje ostalo neodigranih, so v tem trenutku že znane vse končne uvrstitve Krimovih mladih rokometašic. Zagotovo so v zadnjem obdobju najbolj nasmejane mladinke, saj so v zaključku sezone prikazale odlične igre in zasluženo osvojile srebrne medalje.

Rutinski pa so bili zadnji dvoboji obeh kadetskih ekip, ki sta vsaka v svoji skupini, z velikim naskokom osvojile prvi mesti. Končni izplen starejših deklic so 4., 6. in 11. mesto.

Da rezultat vendarle ne šteje vsega, dokazujejo mlajše deklice. Prvi stik po prehodu iz interesnih dejavnosti znotraj osnovnih šol so deklice dočakale brez rezultatskega pritiska. Znotraj treh ekip mlajših deklic je v tej sezoni nastopalo več kot 50 deklet.

Končne rezultate vseh mlajših selekcij najdeš TUKAJ.

Tekmovalne sezone je konec, a rokometne žoge še ne bodo pospravljene. Že kmalu se bomo z dekleti srečali na mivki, dekleta bodo dodatno znanje nabirala v Rovinju in Savudriju.