Rokometna šola Krim vabi k vpisu

Starši lahko svoje otroke vpišejo v Krimovo rokometno šolo - organiziranim treningom rokometa za deklice se lahko med šestim in desetim letom priključijo na osnovnih šolah ali v klubskih selekcijah.

Rokomet je dinamičen in zabaven šport. Gre za eno najbolj razširjenih športnih iger, ki vpliva na razvoj različnih sposobnosti in lastnosti. Ukvarjanje s športom ne koristi le pri fizičnem razvoju otrok, temveč jih nauči tudi ogromno koristnih življenjskih lekcij.

Prijavite svojo deklico v Krimovo rokometno šolo, kjer deklicam nudimo aktivno preživljanje prostega časa in jih učimo številnih življenjskih vrlin.

Igranje rokometa zadovoljuje otrokove potrebe po gibanju, druženju in zabavi, poleg tega pa razvija otrokove motorične sposobnosti in mu pomaga pri socializaciji oz. delovanju v skupini. »Rokomet združuje naravna gibanja – kratki hitri teki, skoki, zaustavljanje in spremembe smeri,« našteva Milija Tomšič, strokovna vodja mlajših starostnih kategorij. »Šport otroke nauči, da brez truda in vztrajnosti ne moreš doseči zastavljenih ciljev.« Torej lekcij, ki pridejo prav tudi v življenju posameznika onkraj športa.

Otroci se srečajo z žogo že zelo kmalu, organiziranim treningom rokometa za deklice se lahko med šestim in desetim letom priključijo na osnovnih šolah ali v klubskih selekcijah. Ob vodstvu desetih trenerjev svoje rokometno znanje brusi okoli 350 mladih krimovk, različnih predispozicij, ki so sicer zaželene, a se jih da nadoknaditi z zavzetostjo in vztrajnostjo. Najpomembnejša je želja po napredovanju in uspehu. Še en razlog več, da se v rokometu preizkusi tudi vaša deklica!

Šport otroke nauči, da brez truda in vztrajnosti ne moreš doseči zastavljenih ciljev.

Starši lahko svoje otroke v Krimovo rokometno šolo vpišejo na osnovnih šolah, kjer potekajo rokometni krožki od 1. do 5. razreda in v klubuprek spodnjega obrazca. Ne moremo vam obljubiti, da bomo iz vsake deklice naredili naslednico Ane Gros ali zlate Deje Doler (danes Ivanović) izpred dvajsetih let, lahko pa deklicam ponudimo aktivno preživljanje prostega časa in jih naučimo števlnih življenjskih vrlin. Prijavite svojo že danes. Obrazec najdete spodaj.

Prijava otroka v Krimovo rokometno šolo:

 


KONTAKTI MLAJŠIH SELEKCIJ KLUBA:

  • Strokovni vodja mlajših starostnih kategorij: Milija Tomšič | t: +386 41 608 850 | e: milija.tomsic@gmail.com
  • Vodja Krim Junior (vpisi v selekcije kluba): Matjaž Drolc | t: +386 70 619 578 | e: drolc113@gmail.com
  • Vodja Krimove rokometne šole (šolski rokomet): Anette Merslavič | t: +386 40 686 002 | anette.merslavic@gmail.com

KONTAKTI OSNOVNOŠOLSKIH TRENERJEV: