Novice

“Navdihujeta me vedoželjnost ter veselje do žoge.”

Suzana Gomilar je svoje življenje v popolnoma posvetila rokometu in športnemu poučevanju mladih. Bila je del prve članske reprezentance Slovenije, preizkusila se je v vlogi selektorice, danes pa športno vzgojo poučuje na Gimnaziji Moste, rokometno znanje pa prenaša na najmlajše rokometašice Krima Mercatorja.

Preberi več »

Kadetinje so nova znanja nabirala na mednarodnem kampu v Rovinju

Medtem ko članska ekipa Krima Mercatorja nabira nove moči pred prihajajočo sezono, pa mlade Krimovke ne počivajo. V petek sta se dve ekipi kadetinj vrnili z enotedenskega mednarodnega kampa Rovinj Handball Camp, ki poteka v organizaciji Ilije Puljevića, nekdanjega člana krimove družine, ki je v preteklosti že delal z mladimi tigricami.

Preberi več »
Reprezentanca

V sredo začetek SP za mladinske reprezentantke

Slovenska reprezentanca se bo v prvem delu tekmovanja, ki bo med 22. junijem in 3. julijem potekal v Celju in Laškem, pomerila proti Mehiki, Čilu in Nemčiji. Med izbrankami je peterica rokometašic Krima Mercatorja – Valentina Klemenčič, Neja Polak, Nika Ocepek, Tia Tomc, ki je v minuli sezoni kot posojena igrala v ekipi Z’dežele in Ema Marković, ki bo del Krimove zasedbe od prihodnje sezone.

Preberi več »