Novice

Osnovne šole

Osnovnošolke sezono zaključilena Kodeljevem

Na Kodeljevem so se pred zaključkom šolskega leta srečale mlade rokometašice, ki svoje prve korake v šport izvajajo na interesnih dejavnostih po ljubljanskih osnovnih šolah. Krimova šola rokometa deluje na 15 šolah v prestolnici, v šolskem letu 2023/24 bo ta številka še narasla.

Preberi več »
Mladinke

Mladinke že prejele zlate medalje

Mladinska zasedba Krima Mercatorja se lahko pohvali, da je prejela prve zlate medalje za naslov državnih prvakinj. Članice jih bodo na zadnji tekmi sezone prejele v petek, kadetinje pa v soboto.

Preberi več »

Mladinke pet tekem pred koncem sezone že prvakinje

Pester rokometni zaključek tedna čaka naše mlajše selekcije. Četrti aprilski konec tedna je namreč poskrbel, da bodo vse selekcije igrale domače tekme. Petkovi članski tekmi bodo tako sledilo še sedem sobotnih in tri nedeljske tekme. Ne glede na naporen tekmovalni ritem pa se zagotovo smeji mladinkam. Te so že pet tekem pred koncem že ujele nedosegljivo prednost pred nasprotnicami in si zagotovile naziv državnih prvakinj.

Preberi več »
Reprezentanca

Na pokalnem zaključku tudi Krimove mlade reprezentantke

Tretji aprilski konec tedna prinaša težko pričakovani zaključni turnir Pokala Slovenije, na katerem bodo nastopili Krim Mercator, Mlinotest Ajdovščina, Trgo ABC Izola in Zvezda Logatec. Še preden bo na sporedu prva polfinalna tekma, bodo na parket ajdovske dvorane stopile mlajše kadetske reprezentantke. Na medsebojni tekmi se bodo pomerila dekleta rojena v letih 2008 in 2009.

Preberi več »
Reprezentanca

Mlade reprezentantke na posebno druženje s članicami

V okviru reprezentančnih dejavnosti med kvalifikacijskima tekmama za svetovno prvenstvo proti Italiji so odgovorni pripravili tudi posebno druženje z mladimi perspektivnimi rokometašicami. Na velikonočni ponedeljek bo utrip članske reprezentance doživela tudi sedmerica mladih tigric.

Preberi več »