Novice

Elena Erceg in Klea Pirtovšek del projekta Respect your talent

EHF ob organizaciji vrhunskih športnih dogodkov med drugim skrbi tudi za razvoj mladih rokometnih talentov. Že nekaj časa ob večjih tekmovanjih pripravlja projekt Respect your talent na katerem vrhunske posameznice svoje izkušnje prenašajo na mlajše. Del tokratnega dogodka sta bili tudi mladi krimovki Elena Erceg in Klea Pirtovšek.

Preberi več »
Članice

Pred Ljubljano zahtevno pokalno potovanje

Na sedežu RZS so izžrebali četrtfinalne pare Pokala Slovenije. V bobnu se je poleg prve ekipe Krima Mercatorja znašla še mlajša ekipa Ljubljane, ta se bo v osmini finala pomerila proti Krki, v primeru zmagoslavja pa še proti Ajdovščini.

Preberi več »
Osnovne šole

Več kot 200 mladih tigric pomahalo v slovo letu 2023

Na tradicionalnem decembrskem minirokometnem zaključku so se predstavile rokometašice 19 ljubljanskih osnovnih šol, ki sicer šolske klopi zasedajo od 2. do 5. razreda. Prav vsaka je ob koncu sklepnega turnirja Lumpi mini rokometne lige iz rok božička in njegovih pomočnic prejela Krimovo spominsko majico in več drugih praktičnih ter sladkih nagrad.

Preberi več »
Pregled tedna

Tekmovanje mladih v polnem pogonu, članice Ljubljane brez poraza

Zmage, remiji in porazi so sestavni del športa. Mlade Krimove rokometašice so v tej sezoni spoznale že vse troje. Tekmovanja so še v zgodnjih fazah, mlade rokometašice pa gostujejo po celotni Sloveniji. Naslovna fotografija je nastala na Vrhniki, kjer so prve športne izkušnje nabirale najmlajše – po večini desetletne mlajše deklice C.

Preberi več »