Novice

Pogovor z mladimi

Danaja Sivka: Nositi dres Krima je nekaj posebnega!

Kadetska ekipa podmladka najtrofejnejšega ženskega rokometnega kolektiva v državi šteje trinajst deklet, ki trenirajo pod budnim očesom Olge Čečkove. Med njimi je tudi nasmejena temnolaska z dresom številka 36 – Danaja Sivka. Šport je tisti, v katerem se je našla, povezala z ekipo in izpolnjuje njene sanje. Pravi, da je v vlogi trenerke ne boste videli, zato pa je toliko bolj zgovorna na igrišču. 

Preberi več »
Mladinke

Mladinke po napetem boju do tretje zmage

Mladinska selekcija Krima Mercatorja je dobila tudi sredino tekmo proti mestnim tekmicam iz Olimpije. Po izenačenem dvoboju je končnica pripadla našim rokometašicam (26:23), ki so prišle do tretje zmage po sprostitvi tekmovanj.

Preberi več »
Mladinke

Mladinke danes proti Olimpiji

Mladinska selekcija se je odločno vrnila na rokometna igrišča in osvojila prvi zmagi. Na domači tekmi proti celjski ekipi Z’dežele je še bilo nekaj nezbranosti (27:26), še uspešnejše je bilo gostovanje pri Žalcu (36:28). Mlade Krimovke danes, ob 17.30, čaka mestni dvoboj proti Olimpiji.

Preberi več »
Pogovor z mladimi

Nika Ocepek: “Najbolj se veselim tekem, da lahko pokažemo, kaj smo se naučile na treningu.”

Nadobudna srednja zunanja igralka, katere vzor je norveška superzvezdnica Stine Oftendal pravi, da je za uspeh v športu potreben dober ekipni duh ter medsebojna povezanost. Večkrat nagrajena državna prvakinja je v svoji karieri že nemalokrat dokazala, da gre za igralko, ki ji ekipnih in individualnih veščin ne manjka, z odličnimi predstavami je v preteklosti že navduševala tudi v dresu mlajših reprezentanc. 

Preberi več »

Krimov podmladek znova stopa v dvorane

Z izboljšanjem razmer smo dočakali pomembno in težko pričakovano novico. Po več mesecih treniranja na daljavo, lahko v športne dvorane znova povabimo vse naše mlade rokometašice. Skladno z ukrepi bodo mladinke v nekaj tednih znova lahko tudi zaigrale proti svojim sovrstnicam.

Preberi več »
Družabno

Podmladek s svojimi Instagram GIF-i

Pred sezono smo v želji, da bi bile naše igralke bolj prisotne tudi na spletu, pripravili gibljive slike, t.i. GIF-e, ki so se jim v prazničnem decembru pridružili tudi GIF-i mlajših rokometašic. Oživite jih lahko na Instagramu ali v pogovornih aplikacijah (WhatsApp, Viber, Messenger).

Preberi več »