Novice

Osnovne šole

Več kot 200 mladih tigric pomahalo v slovo letu 2023

Na tradicionalnem decembrskem minirokometnem zaključku so se predstavile rokometašice 19 ljubljanskih osnovnih šol, ki sicer šolske klopi zasedajo od 2. do 5. razreda. Prav vsaka je ob koncu sklepnega turnirja Lumpi mini rokometne lige iz rok božička in njegovih pomočnic prejela Krimovo spominsko majico in več drugih praktičnih ter sladkih nagrad.

Preberi več »
Pregled tedna

Tekmovanje mladih v polnem pogonu, članice Ljubljane brez poraza

Zmage, remiji in porazi so sestavni del športa. Mlade Krimove rokometašice so v tej sezoni spoznale že vse troje. Tekmovanja so še v zgodnjih fazah, mlade rokometašice pa gostujejo po celotni Sloveniji. Naslovna fotografija je nastala na Vrhniki, kjer so prve športne izkušnje nabirale najmlajše – po večini desetletne mlajše deklice C.

Preberi več »
Reprezentanca

Kadetska reprezetnanca po drugem mestu znova med evropsko elito

Kadetska reprezentanca je nastop na EHF Championshipu sklenila na drugem mestu, po tem, ko so bile na finalni tekmi uspešnejše Španke (28:20). Na tekmovanju je zaigrala osmerica mladih krimovk, ob petih nazivih najboljših posameznic sta se Elena Erceg in Klea Pirtovšek znašli še v najboljši postavi tekmovanja.

Preberi več »

Krimova rokometna šola najuspešnejša tudi v sezoni 22/23

Rokometna zveza Slovenije je pred začetkom nove sezone je znova predstavila rezultate dela z mladimi za sezono 2022/23. Pričakovano sta se na mestu vodilnih znašla oba predstavnika v najmočnejšem evropskem rokometnem tekmovanju. Pri dekletih RK Krim Mercator in pri moških RK Celje Pivovarna Laško.

Preberi več »
Reprezentanca

Kadetinje na EYOFU v boj za končno 5. mesto

Kadetinje živijo pestro rokometno poletje. Pred EHF Championshipom v Azerbajdžanu so namreč del velikega mednarodnega tekmovanja, ki se odvija v Mariboru. V prvem delu Evropskega festivala olimpijske mladine (EYOF) so se pomerile proti vrstnicam iz Romunije, Norveške in Poljske. Del reprezentance je tudi deveterica mladih tigric.

Preberi več »