Mlade rokometašice v pričakovanju zaključka tekmovanj

Mlajše selekcije Krima Mercatorja se približujejo zaključku rokometnih tekmovanj. Pred mladinkami je le še ena tekma prvega dela, starejše deklice so že odigrale prve tekme v končnici za končno uvrstitev.

Mladinke do konca rednega dela čaka le še ena tekma

Mladinke ob osmih zmagah in treh porazih trenutno zasedajo drugo mesto 1. ženske rokometne lige. V skupinskem delu tekmovanja mlade tigrice pričakujejo le še zaostalo tekmo proti Zagorju, nato jih čaka končnica prvih štirih ekip, ko se bodo ponovno pomerile za najvišja mesta.

Kadetski ekipi na vodilnih mestih prve in druge lige

Kadetski zasedbi sta edini, ki bosta tekmovanje zaključili že po prvem delu. Obe selekciji trenutno zasedata najvišji mesti v 1. in 2. kadetski ligi. Krimovke v prvi ligi so ob desetih zmagah doživele le en poraz, do konca tekmovanja jih čaka še pet tekem. Prva bo na sporedu v petek, 1. aprila ob 19.00, na gostovanju pri Šempetru-Vrtojbi. V drugi ligi so naše rokometašice odigrale sedem tekem in niso oddale niti točke, do konca maja jih bodo odigrale še sedem. Prvo v soboto, ob 16.00, proti Ajdovščini.

Starejše deklice že začele s končnicami za končna mesta

Starejše deklice A so z zmago proti Žalcu že pretekli konec tedna začele s končnico za 1. mesto v državi. V rednem delu tekmovanja so zbrale šest zmag, en remi in tri poraze. Konec tega tedna jih, ob 16.00, čaka nedeljsko gostovanje v Litiji. V finalu bodo odigrale osem tekem.

V nedeljo bodo na gostovanje odšle tudi Krimovke, ki nastopajo v selekciji starejših deklic B. Slednje finale za končno 7. mesto začenjajo v Tržiču, ob 11. uri. Finalni del bi morale začeti v Kopru, a je bila tekma prvega kroga prestavljena. V lov na prvo mesto so se že podale njihove vrstnice, ki nastopajo v imenu Ljubljane. Na uvodni tekmi so žal doživele minimalni poraz, a na naslednjih sedmih tekmah jim bodo zagotovo še čestitali za uspešne nastope. Prvi jih čaka v ponedeljek, 4. aprila, ko bodo gostovale v Piranu.

Mlajše deklice so izvedele imena nasprotnih v nadaljevanju tekmovanja

V tekmovanju brez beleženja rezultata v tej sezoni stiskamo pesti za tri zasedbe mladih tigric. Mlajše deklice A bodo nadaljevanje začele v soboto, ko bodo v domači OŠ Kašelj gostile zasedbi Hrpelij-Kozine in Velenja.

Vse rezultate mlajših selekcij in njihove uvrstitve lahko spremljaš na zavihku TEKME.

Spored tekem med 1. in 4. aprilom

petek, 1. april, ob 19.00┃KAD┃Šempeter-Vrtojba : Krim Mercator

sobota, 2. april, ob 11.30┃MDA┃Krim Mercator : Hrpelje-Kozina
sobota, 2. april, ob 13.30┃MDA┃Krim Mercator : Velenje
sobota, 2. april, ob 16.00┃KAD┃Krim Mercator : Mlinotest Ajdovščina

nedelja, 3. april, ob 11.00┃SDB┃Tržič : Krim Mercator
nedelja, 3. april, ob 16.00
┃SDA┃Litija : Krim Mercator

ponedeljek, 4. april, ob 17.30┃SDB┃Piran : Ljubljana