Mlade rokometašice na zaslužene počitnice

Začele so se zimske počitnice, ki so se jih zagotovo veselile tudi mlade tigrice. Mladinke, kadetinje in starejše deklice so ravno pred začetkom počitnic znova zaigrale proti svojim sovrstnicam, nadejamo se, da bomo na delu znova kmalu videli tudi najmlajše rokometašice v kategoriji mlajših deklic. Še prej pa lepe počitnice vsem!

Mladinke na prvih dveh tekmah po skoraj dvomesečnem prisilnem premoru pokazale, da niso pozabile na rokometno žogo. V Stožicah so premagale Olimpijo (34:31) in Žalec (43:35), do konca rednega dela jih čakajo še zaostale tekme proti Zagorju in Žalcu.

Kadetinje v prvi ligi so bile uspešne na vseh treh tekmah po povratku na tekme. Uspešnejše so bile na tekmah proti Mariboru (36:22), Kopru (33:27), Velenju 46:33 in Celju (37:34). Do zaključka tekmovanja jih čaka še devet preizkušenj.

Kadetinje v drugi ligi so ugnale Vrhniko (34:23) in Ajdovščino (33:32), tudi njih v tem tekmovanju čaka še kar nekaj dela. Čaka jih namreč še deset tekem.

Starejše deklice A so v februarju nesrečno izgubile proti Hrpeljam-Kozini (24:25), proti tej zasedbi jih čaka še povratno gostovanje. Pred koncem prvega dela pa bodo odpotovale tudi na Vrhniko.

Starejše deklice B, ki nastopajo v vzhodni regiji so že odigrale vse tekem prvega dela. Zdaj čakajo na razpored za nadaljevanje, v katerem se lahko pomerijo tudi proti naši ekipi Ljubljane, ki jo v centralni regiji čakata še tekmi proti Olimpiji in Savi Kranj.

Vse selekcije mlajših deklic čakajo na razporede novih turnirjev. Vse datume tekem in rezultate lahko najdete v zavihku TEKME.