Po tednih mirovanja na delu mladinke in kadetinje

Po dolgih dnevih številnih okužb in karanten bodo mlade rokometašice Krima Mercatorja znova dejavne tudi proti vrstnicam iz drugih klubov. V tem tednu bodo tako na delu najstarejše ekipe - mladinske in obe kadetski selekciji.

Že v sredo, 9. februarja, ob 17.30, bodo kadetinje, ki tekmujejo v 1. kadetski ligi v Stožicah zaigrale proti Braniku Mariboru. V soboto se bodo podale še v koprsko Bonifiko, kjer jih tekma čaka ob 12. uri. Kadetinje so doslej sicer odigrale tri od šestnajstih tekem in z osmimi točkami zasedajo vrh lestvice, enako število točk imata še Žalec in Olimpija.

Enaki imeni se med nasprotniki predstavljata tudi v mladinski konkurenci. Tigrice se bodo, na stoženskem parketu, v četrtek najprej pomerile proti Olimpiji (17.30), ob isti uri se bo začela tudi ponedeljkova tekma proti Žalcu. Mladinke s sedmimi odigranimi tekmami in desetimi osvojenimi točkami zasedajo tretje mesto, enako število točk ima z dvema tekmama manj celjski Z’dežele. Vodilna Olimpija je po devetih tekmah pri 12 točkah.

Po skoraj dveh mesecih prisiljenega premora bo nasprotnice dočakala tudi druga kadetska ekipa. V soboto bo, ob 16.00, gostovala pri ajdovskemu Mlinotestu. Kadetinje so doslej odigrale le dve od sicer šestnajstih tekem, kot edina ekipa brez poraza pa zasedajo trenutno peto mesto. Vodilna Ajdovščina in Millennium imata ob štirih tekmah osem točk.

Vse domače tekme Krima Mercatorja lahko spremljate na našem FB profilu @rkkrim.

Spored tekem med 9. in 14. februarjem

sreda, 9. februar, ob 17.30┃KAD┃Krim Mercator : Branik Maribor

četrtek, 10. februar, ob 17.30┃ML┃Krim Mercator : Olimpija

sobota, 12. februar, ob 12.00┃KAD┃Koper : Krim Mercator
sobota, 12. februar, ob 16.00┃KAD┃Mlinotest Ajdovščina : Krim Mercator B

ponedeljek, 14. februar, ob 17.30┃ML┃Krim Mercator : Žalec