Tudi mlade rokometašice z novo spletno podobo

Nova sezona prinaša tudi novosti na spletu. Ob novi spletni strani RK Krim Mercator, ki bo še bolj pregledna, ažurna in privlačna, rokometašice v novo sezono stopajo tudi pod enotnim ključnikom #KrimovaDruzina.

Prenova spletne strani je trajala več mesecev. Poleg analize stanja, potreb, pregleda obstoječih podatkov in navad uporabnikov je vsebovala tudi načrtovanje in realizacijo spletnega mesta. Osvežen spletni naslov sedaj ponuja nekatere tehnološke trende, prijazen pa je tudi uporabnikom mobilnih telefonov. “Poudarili smo ključni barvi kluba, modro in roza, ki smo ju združili skozi čudovit preliv. Ta motiv je rdeča nit skozi celotno spletno stran,” so povedali pri agenciji Engagency, kjer so poskrbeli za prenovo.

V novo sezono s spletnimi prenosi tekem

Vsaka mlada rokometašica bo v tej sezoni deležna lastnega gifa, s čimer bomo še bolje povezali spletno stran in družbena omrežja. Na strani Krimovega podmladka bomo posebno pozornost namenili prav mladim rokometašicam, prav tako pa bomo pripravili tudi spletne prenose zanimivejših tekem mlajših selekcij.

Do preklica brez navijačev

V nedeljo, 13. septembra je s tekmami pričela mladinska selekcija, ki se je pomerila proti Vrhniki. Tekme vseh mlajših selekcij Krima Mercatorja in Ljubljane bodo, zaradi ukrepov za preprečitev širjenja koronavirusa, do preklica potekale pred praznimi tribunami.