Podmladek s svojimi Instagram GIF-i

Pred sezono smo v želji, da bi bile naše igralke bolj prisotne tudi na spletu, pripravili gibljive slike, t.i. GIF-e, ki so se jim v prazničnem decembru pridružili tudi GIF-i mlajših rokometašic. Oživite jih lahko na Instagramu ali v pogovornih aplikacijah (WhatsApp, Viber, Messenger).

Te, danes perspektivne deklice, bodo nekoč ogrodje članske ekipe, zato smo želeli, da del tega sveta že začutijo. Hkrati smo hoteli poudariti, da niso mlajše igralke za nas nič manj pomembne, kot članice. Vse uspešne ekipe gradijo svoje jedro iz bazena mlajših selekcij, kjer nekatere najboljše izstopajo že danes, druge pa bodo presenetile kasneje. In ker je za nas vsaka rokometašica pomembna, je prav, da ji takšno pozornost namenimo tudi na spletu.

Vsak GIF na izbranih kanalih (IG, pogovorne aplikacije) najdete pod znanimi oznakami #rkkrim, #krim, #rkkrimmercator, #handball #ifeelslovenia, #sports, #rokomet. Prav tako pa lahko posamezno rokometašico najdete z njenim imenom. Vse GIF-e lahko najdeš tudi na tej spletni strani.

Spodaj si oglejte nekaj Instagram gifov naših mladih rokometašic:

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY