Na pokalnem zaključku tudi Krimove mlade reprezentantke

Tretji aprilski konec tedna prinaša težko pričakovani zaključni turnir Pokala Slovenije, na katerem bodo nastopili Krim Mercator, Mlinotest Ajdovščina, Trgo ABC Izola in Zvezda Logatec. Še preden bo na sporedu prva polfinalna tekma, bodo na parket ajdovske dvorane stopile mlajše kadetske reprezentantke. Na medsebojni tekmi se bodo pomerila dekleta rojena v letih 2008 in 2009.

Na revialni tekmi bo nastopila peterica mladih tigric – Franja Razingar Tarle, Keja Poznik, Brina Mehlin, Zoja Kravanja in Emily Howland. Reprezentantke se bodo v Ajdovščini združile že ob 12.30, dvoboj bo na sporedu ob 14. uri.

 

Kadetska reprezentanca za en dan v Sevnico

Ponovno bo na delu tudi generacija deklet rojenih v letih 2006 in 2007. V okviru priprav na mariborski Evropski festival olimpijske mladine in kasnejše evropsko prvenstvo, se bodo dekleta tokrat zbrala v Sevnici.

V tamkajšnji OŠ Savo Kladnik jih čaka trening od 17.30 naprej. Na seznamu tokrat najdemo kar deset tigric. Ob trenerkah Olgi Čečkovi in Sergeji Stefanišin bodo v Sevnici dejanje Luna Mija Zupan, Dragana Dobrijević, Tea Pogorelc, Matea Tomas, Tinkara Rakovec, Elena Erceg, Klara Kostovska, Klea Pirtovšek, Vita Ivanović in Kristina Đorđić.