Mlade tigrice proti ciljni ravnini

Mlajše selekcije Krima Mercatorja se približujejo ciljni ravnini letošnje sezone. Vse ekipe že igrajo tekme v končnici tekmovanj.

Mladinke do konca čakajo še štiri tekme

Na prvih dveh tekmah končnice so mladinke morale priznati premoč sosednji Olimpiji (27:24) in rokmetašicam iz Celja (29:36). V nadaljevanju se bodo še dvakrat srečale z ekipo Žalca in še enkrat z Olimpijo in Celjem.

Kadetinje ohranjajo prvo mesto

Kadetinje v 1. državni ligi čakajo še tri tekme z ekipama pri dnu lestvice. V četrtek odhajajo na gostovanje v Maribor. Tekmi s Šempetrom Vrtojbo, ki sta bili prestavljeni pa še nista določeni kdaj bosta odigrani.

Druga ekipa kadetinj, ki zaseda prvo mesto na lestvici čakata še dve tekmi s ekipo Pirana, gostovanje v Tržiču in domača tekma z Kozino. Tekma z drugouvrščenimi Ajdovkami je bila zelo izenačena, Krimovke so na koncu tekmo dobile z rezultatom 28:27.

Starejše deklice nadaljujejo s tekmami za končna mesta

Starejše deklice A, ki se borijo za najvišja mesta so bile po napeti tekmi proti Litiji za gol prekratke za zmago. V domači dvorani so premagale ekipo Alen Mihalj (27:22) ter se iz gostovanja v Žalcu vrnile z novima dvema točkama (32:17). Do konca tekmovanja jih čakajo še štiri tekme. Prva že v petek, 13.5. ko bodo v dvorani OŠ Kašelj gostile ŽRD Litijo.

Starejše deklice B, ki se merijo na tekmah za 7. – 12. mesta v lig, čakajo še tri redne tekme in ena, ki je bila prestavljena. Zmage so zabeležile proti Tržiču, Olimpiji in Kozini, tekma s Koprom pa se je končala z remijem. Na gostovanje v Koper se bodo odpravile v sredo, 11. maja in le dva dni zatem še v Tržič.

Mlajše deklice pogumno na turnirjih

Naše mlajše tigrice na domačih in gostujočihb turnirjih prikazujejo lepo igro in povezanost. Mlajše deklice A bodo v nedeljo gostile turnir v Kašlju, na katerem se bodo pomerile proti Šempeter Vrtojbi in Gorišnici.