Nove tekme dočakale tudi kadetinje

S sprostitvijo ukrepov so svoje prve tekme po dolgem premoru dočakale tudi kadetinje. Po prilagoditvi koledarja sta obe kadetski ekipi Krima odigrali prvi domači tekmi, v tem tednu pa so na sporedu gostovanja.

Kadetinje Krima, ki nastopajo v prvi kadetski ligi, po spremembi sistema igrajo tekme v polfinalni skupini A, skupaj s Koprom, Metliko, Kranjem in Piranom. Na domači tekmi so mlade tigrice morale priznati premoč Kopra 31:33, na gostovanju pri drugi obalni ekipi pa so zabeležile zmago – 33:25. V polfinalnem delu jih čakata še tekmi proti Metliki in Kranju. V finalni del se uvrstijo prve tri ekipe, ki se bodo pomerile proti najuspešnejši trojici iz polfinalne skupine B.

V drugi kadetski ligi nastopajo kadetinje Ljubljane, ki so že v oktobru odigrale tekmi proti Velenju (27:29) in Šempter-Vrtojbi (37:22), po ponovnem začetku pa v soboto, 24. aprila, še proti Vrhniki (45:20). Prvo gostovanje jih v petek, 7. maja, čaka v Tržiču. Sezona se bo v drugi ligi končala po enem polnem odigranem krogu, Ljubljano poleg Tržiča čakata še gostovanji v Litiji in Izoli.

Spored tekem vseh mlajših selekcij lahko najdete TUKAJ.