Najmlajše rokometašice sezono zaključile na Galjevici

Osnovnošolke, ki obiskujejo prve štiri razrede ljubljanskih osnovnih šol, so ponedeljkovo popoldne preživele na zunanjem igrišču pred športno dvorano Krim. Tam so odigrale nekaj medsebojnih tekem in se preizkusile pri spretnostnih igrah.
Prav veliko rokometnih trenutkov dekleta, ki se šele spoznavajo s športom, v tem športnem letu niso imela. Interesne dejavnosti so so bile dolgo časa prekinjene, turnirjev na katerih so se dekleta v minulih letih pogosto srečevala pa ni bilo mogoče organizirati. Nekaj športnega užitka so tako dobila na zaključku, ki je potekal pred legendarno športno dvorano. Krimovi trenerji so pripravili dve igrišči, kjer so punce lahko prikazale svoje veščine. Med igriščema pa so se pomerile v športni različici igre tri v vrsto in v skupinskem skakanju prek vrvi.

Treningi potekajo na 14 ljubljanskih osnovnih šolah

Interesne dejavnosti v okviru Krimove rokometne šole potekajo na 14 ljubljanskih osnovnih šolah. Osnovnošolke se lahko s športom spoznavajo vse od prvega razreda na OŠ Oskar Kovačič, OŠ Miran Jarc, OŠ Milan Šuštaršič, OŠ Karla Destovnika Kajuha, OŠ Nove Jarše, OŠ Poljane, OŠ Vida Pregarc, OŠ Jože Moškrič, OŠ Božidar Jakac, OŠ Maks Pečar, OŠ Sostro, OŠ Zadobrova, OŠ Martin Krpan in OŠ Nove Fužine.

VZDUŠJE PREVERI V VIDEU IN FOTOGALERIJI