Na delu prvič tudi starejše deklice

Virus povzroča preglavice tudi v tekmovanju mladih, ta konec tedna smo tako zaman čakali na tekme mladink in kadetinj. Na delu pa smo vendarle videli drugo kadetsko ekipo, starejše ter mlajše deklice.

Selekcije mlajših deklic A in mlajših deklic B v tej sezoni tekme prvič igrajo brez beleženja rezultata. Krimov podmladek sicer šteje kar štiri ekipe v najmlajših kategorijah. Uvodni oktobrski konec tedna smo tudi v prenosu na našem FB kanalu @rkkrim spremljali tekmi proti Škofji Loki in Sežani. Ta konec tedna pa bomo v petek pripravili prenos tekme SDA med Ljubljano in Olimpijo, dan kasneje pa še kadetski dvoboj Ljubljane proti Vrtojbi.

Tekmovalni konec tedna so sicer začele starejše deklice A. Z gostovanja v Litiji so se vrnile z zmago (38:19) in napovedale lepo sezono. Druga ekipa kadetinj je zgodnje sobotno dopoldne preživela v Velenju, a po napetem boju morala priznati premoč domačinkam (27:29). Precej manj dela je imela ekipa SDB, ki se je podala v Sevnico in vknjižila zmago z 31:11.

Vse razporede in rezultate mlajših selekcij lahko spremljate v zavihku TEKME. Na spletni strani, ki je namenjena ravno mladim ekipam Krima Mercatorja lahko najdete tudi fotografije vseh ekip.

SPORED TEKEM OD 8. DO 12. OKTOBRA

Prihajajoči konec tedna bo najverjetneje minil brez srečanj mlajših deklic, bodo pa zato znova na delu mladinke in prva kadetska ekipa. Podaljšan konec tedna se bo začel že v petek in se končal šele v ponedeljek.

petek, 9. oktober, ob 17.00 (ŠD Kašelj) ┃SDA┃ Ljubljana : Olimpija (prenos na FB @rkkrim)
sobota, 10. oktober, ob 12.00 (Stožice) ┃KD ┃Ljubljana : Vrtojba (prenos na FB @rkkrim)
sobota, 10. oktober, ob 12.00 (Strahinj) ┃KD ┃Kranj : Krim Mercator
nedelja, 11. oktober, ob 10.30 (Krim) ┃SDA ┃Krim Mercator : Tržič
ponedeljek, 12. oktober, ob 19.00 (Stopiče) ┃ML ┃Krka Novo mesto : Krim Mercator