V Savudriji ne manjka sonca, druženja in zabave

Rokometni klub Krim Mercator že 15. leto zapored skupaj z ZLRO organizira tradicionalni Krimov rokometni tabor v Savudriji. Na taboru je tudi tokrat več kot sto otrok in ducat trenerjev rokometa in animatorjev, ki skrbijo za varnost in čimboljši izkoristek ponujenih možnost.

Osnovni cilj tabora je predvsem izpopolnjevanje rokometnega znanja, spoznavanje rokometa v drugih oblikah, kot sta rokomet na mivki in v vodi, druženje z vrstnicami, sklepanje novih prijateljstev, večerne prireditve in predvsem izkoristiti zadnje dni počitnic za dobro telesno pripravo pred novo sezono.

V uvodnih dneh so dekleta v dopoldanskem času pridobivala nova rokometna znanja, nabirala kondicijo in se preizkusila tudi v rokometu na mivki. Popoldne so dekleta obiskala plažo in se kopala v morju, družile so se v igri Lov na Zaklad. Večerne prireditve pred spanjem so bile predvsem namenjena zabavi in druženju.

V prihodnjih dneh bodo krimov tabor obiskale tudi Alja Koren, Tamara Mavsar, Tjaša Stanko, Polona Barič in trener prve ekipe Uroš Bregar. Kot žirija se bodo predstavili v večernih Igrah brez meja, prav tako pa bodo pokazali kakšno novo rokometno veščino na treningu.

Vse večerne prireditve lahko spremljate na Facebook strani RK Krim Mercator.