V lov na najvišja mesta kar šest naših ekip

Pri večini mlajših selekcijah je v veliki meri končan prvi del državnega prvenstva. Mlado člansko ekipo do konca prvega dela čakajo še tri tekme, mladinke dve. V ponedeljek, 18. februarja, ob 17.50, bodo svojo zadnjo tekmo rednega dela odigrale starejše deklice, ki bodo na Galjevici gostile mlade Zagorjanke.

Neglede na razplet preostalih tekem je že znano, da bo v lovu na naslov državnih prvakinj ostaja šesterica ekip Krima Mercatorja in Ljubljane. V finalnem delu bodo ekipe razdeljene v tri kategorije. Najboljše ekipe se bodo pomerile v finalu od 1. do 6. mesta, sledile bodo tekme od 7. do 12. mesta. Po turnirjih se bodo med seboj pomerile ekipe z najmanj izkušnjami, ki se bodo razvrstile od 13. do 18. mesta.

V kategoriji starejših (SDA) in mlajših deklic A (MDA) bomo v finalu med najboljšimi imeli po dve ekipi, ena ekipa bo med najboljšim zaigrala tudi med mladinkami in starejšimi deklicami B (SDB). Seveda bodo še naprej dejavne tudi vse preostale ekipe, pomembnejše od rezultatov so namreč rokometašice, ki rada prihajajo na treninge in raztejo skupaj s športom.

Razpored in rezultate tekem vseh selekcij lahko spremljate na povezavi TULE. Nasportnike in sporede finalnih tekem objavimo takoj, ko bodo le-ti uradno znani.