Uživali smo v prvem minirokometnem turnirju

Najmlajše rokometašice so zasedle vse kotičke dvorane na Kodeljevem, kjer svoje razkošno znanje v Ligi prvakinj kaže prva ekipa Krima Mercatorja. A tokrat so na igrišče stopile deklice iz štirih ljubljanskih osnovnih šol- Ketteja in Murna, Božidarja Jakca, Karla Destovnika Kajuha in Vide Pregarc. V Krimovi rokometni šoli je sicer zbranih kar 20 osnovnih šol, ki se bodo predstavile na preostalih treh turnirjih v soboto, 9., in nedeljo, 10. decembra.

Nadobudne rokometašice sta pozdravili tudi članici Ana Zrimšek in Sanja Gregorc, ter vedno odlično sprejeta Krimova Tigrica. Minirokometni turnirji niso namenjeni le druženju in spoznavanju rokometa. V sodelovanju z mladinskim domom Malči Beličeve zbiramo sladkarije in šolske potrebščine, ki bodo zagotovo razveselile številke otroke.


Te zanima, kako lahko pomagaš tudi ti?
Na vseh turnirjih v mini rokometu, bomo na posameznih lokacijah zbirali SLADKARIJE (le takšne, ki so zapakirane) in ŠOLSKE POTREBŠČINE. Na posebej označenih delih športne dvorane bo prostor, kjer boste po svojih zmožnostih, svoja darovanja lahkjo oddali. Na koncu, bomo vse skupaj predali otrokom zavoda Malči Beličeve v Ljubljani.
Pomagaj tudi ti in polepšaj praznični december tistemu, ki je naše skupne pomoči potreben!


KLIK vabilo na turnir skupine B: OŠ Oskarja Kovačiča, POŠ Rudnik, OŠ Poljane, OŠ Livada, OŠ Trnovo in POŠ Hrušica.
KLIK vabilo na turnir skupine C: OŠ Nove Fužine, OŠ Martina Krpana, OŠ Zadobrova in OŠ Sostro.
KLIK vabilo na turnir skupine D: OŠ Jožeta Moškriča, OŠ Nove Jarše, OŠ Milana Šuštaršiča, OŠ Mirana Jarca, OŠ Franceta Bevka in OŠ Maksa Pečarja.