Štiri Krimove ekipe na Koper Cup

Ob slovenski obali bo med velikonočnimi prazniki še četrto leto zapored precej pestro. V Kopru, Izoli in na Škofijah bo zaigralo 98 ekip in številnih evropskih držav, znova bo precej pestra tudi slovenska zasedba, med katerimi bodo tudi štiri mlade ekipe Krima Mercatorja. Turnir se bo s predtekmovanjem začel v petek, 14. aprila, s finalnimi tekmami pa se bo končal v nedeljo, 16. aprila.

Organizatorji, ki se podpisujejo tudi pod organizacijo še večjega, poletnega turnirja, Eurofest, obljubljajo pester program. Uradnemu delu z otvoritveno slovesnostjo, bo drugi dan sledil družabni večer s karaokami, ki je med mladimi rokometaši vedno odlično sprejet. Zaključni dan bo minil v znamenju finalnih tekem, ki jim bo seveda sledila slovesnost s podelitvijo medalj in pokalov.

Obalno tekmovanje privabi praktično vse primorske klube, ki se jim vsako leto pridruži več slovenskih ekip. Med njimi bodo tudi štiri mlade Krimove selekcije, po dve v kategorijah mlajših deklic A in B. Poleg njih bodo še številne ekipe iz Avstrija, Bosna, Hrvaška, Madžarska, Nemčija, Italija, Slovaška in Srbija.

Vse novice, fotogalerije, rezultate in ostale zanimivosti boste lahko zasledili na našem FB profilu in spletni strani kopercup.eurofest.si. Pred začetkom prvih dvobojev bo znan tudi natančen razpored vseh tekem.

4. Koper Cup (Koper, Izola, Škofije)
Petek, 14. april
– Prihod in nastanitev ekip
– Otvoritvena slovesnost

Sobota, 15. april
– Tekmovanje v skupinah
– Družabni večer v Tuš Planetu

Nedelja, 16. april
– Tekmovanje v skupinah
– Finalne tekme
– Zaključna slovesnost s podelitvijo pokalov in medalj