Starejše deklice suvereno in brez težav

Starejše deklice so s tekmo v Kranju odprle pester sobotni dan, ki ga bodo nadaljevale mlajše deklice in pozno popoldne še članice Ljubljane. Krimovke niso imele večjih težav z maloštevilno domačo ekipo, ki se je po zaslugi domače vratarke dobro upirala le nekaj uvodnih minut. Naša dekleta so brez težav prišla do nove zmage, prihodnjo nedeljo bodo gostovale v Kočevju.

Pia Perše je z zadetkom v drugi minuti popeljala Krimovke do prvega vodstva, domačinke so v četrti minuti še izenačile na 1:1. Na naslednji zadetek smo čakali vse do sedme minute, ko je zadela Maša Semrajc. Krimovke so v tem obdobju oblegale domača vrata, a je vratarka nekaj minut še uspela nabirati obrambe. A ne za dolgo, Krimovke so v 17. minuti ušle na 1:7, v zadnjih osmih minutah pa k prednosti dodale še en zadetek in končale prvi polčas pri rezultatu 3:10.
V drugem polčasu se igra ni bistveno spremenila. Sodnika sta imela nekaj potrpljenja do domačink, ki so lahko pripravljale dolge napade. Kljub temu so tudi v drugem polčasu zbrale tri zadetke, naše punce tako niso imele težkega dela.

Tekma se je končala z rezultatom 6:21. Najboljša strelka tekme je z devetimi zadetki postala Maša Semrajc, Nika Oman je za domačinke zadela štirikrat.

RK SAVA KRANJ – RK KRIM MERCATOR 6:21 (3:10)
ŠD Planina, 20. Sodnika: Fajdiga, Teršek

RK Sava Kranj: Prodanska, Štefe, Bajželj, Oman 4, Alijagić 1, Selak 1, Jaklič, Beton, Kovačevič, Fojkar Antolič, Muljković.
RK Krim Mercator: Gjerek, Zupančič, Jankovič 1, Jeršin, Ambrož, Kolenc, Perše 1, Gavrilovič J. 2, Cerovak 2, Kocjančič 1, Dežman 1, Semrajc 9, Andonova 1, Jeras 2, Panša 1, Gavrilovič N.

Sedemmetrovke: Kranj 1 (1), Krim 3 (1)
Izključitve: Kranj 6 minut, Krim 0 minut

Response code is 404