Starejše deklice polovično uspešne

Krim-Millenium-SDB-005_28112015_UrosPihnerPretekli vikend sta bili znova na delu obe ekipi starejših deklic. Mlajša ekipa je tudi v petem krogu zabeležila novo zmago, tokrat proti Milleniumu. Starejša, pomešana s precej dekleti iz mlajše kategorije, je tokrat izgubila proti Olimpiji.

Pet uvodnih zadetkov so mlajše dosegle proti Milleniumu in nadaljevale v podobnem hitrem ritmu. Tekma, ki je na žalost terjala tudi kakšno manjšo poškodbo, se je končala z rezultatom 33:13 v korist naših deklet.

Na drugi tekmi starejših deklic, je starejša ekipa gostila Olimpijo. Po večini leto mlajše Krimovke so odigrale lepo igro, a močnejše gostje so slavile z rezultatom 15:32.

Na obeh tekmah mlajših deklic so bile tribune lepo napolnjene, verjamemo, da je lahko tudi v prihodnje. Ne pozabite, še cel december bomo na vseh domačih tekmah zbirali trajna živila za organizacijo Anina zvezdica. Do sedaj smo skupaj nabrali že precej živil, a lahko smo še boljši!

RK KRIM MERCATOR – RK OLIMPIJA 15:32 (8:17)
RK Krim Mercator: Ambrož 1, Gavrilovič 1, Miklič, Kos 1, Jeršin, Tomc, Kralj 5, Dragar, Ljubijankič, Lazarevič 3, Kotseva 1, Koželj.

RK KRIM MERCATOR – ŽRK MILLENIUM 33:13 (18:6)
RK Krim Mercator
: Kralj 9, Dragar 3, Lazarevič 6, Tomc, Simšič 7, Ljubijankič 4, Miklič, Koželj 1, Kotseva 1, Kos, Jarc 2.

Response code is 404