Dober drugi polčas premalo za preobrat

Krim-Logatec_SDA_003_260915_UrosPihnerDomači del sobotnega športnega dne so odprle starejše deklice. Mlada ekipa ni uspela pripraviti preobrata in zmaga je tokrat odšla v Logatec.

Obe ekipi sta v začetku tekme igrali precej zadržano, žoga je obema povzročala kar precej preglavic. Naša dekleta so po zadetkih Nike Simšič, Ivane Lazarevič in Brine Ambrož v 12. minuti povedle s 3:2, nato pa so s tremi zaporednimi zadetki v vodstvo prešle gostje.

Tudi v drugi polovici prvega polčasa so gostje večkrat prišle do zadetka in po 25. minutah vodile s 5:9. V drugem polčasu se je nadaljevala dobra igra Logatčank, ki so povedle že za sedem. Naša dekleta so nato pokazala, da ne bodo kar tako obupala.

Pri rezultatu 7:14 so naša dekleta dosegla sedem zadetkov, gostje pa le tri. A zadnje minute so znova pripadle gostjam, ki so tokrat zasluženo prišle do zmage. Ivana Lazarevič je dosegla štiri zadetke, Nika Simšič, Maša Dragar in Tia Kralj so ji sledile s tremi. Brina Ambrož je ostala pri enem za vodstvo v 12. minuti.

RK KRIM MERCATOR – ŽRK ADRIA TRANSPORT LOGATEC 14:19 (5:9)
ŠD Krim, 60. Sodnika: Gregorc, Zupan

RK Krim Mercator: Gavrilovič, Tomc, Simšič 3, Dragar 3, Kralj 3, Pacher, Ambrož  1, Jeršin, Lazarevič 4.
ŽRK Adria Transport Logatec: Cocič 4, Zalar 3, Sylai 2, Nagode, Mozoli 3, Kuralt, Treven 3, Kovačevič, Berzelak 2, Romih 2.

Sedemmetrovke: Krim 3 (2), Logatec 2 (1)
Izključitve: Krim 4 minute, Logatec 6 minut

Starejše deklice se bodo v tretjem krogu odpravile na obalo. Tekma s Koprom je predvidena za 3. oktober.

Response code is 404