S Koper Cupa v prestolnico z odličnimi uspehi

Mladi ekipi Tigric starih do 12 in do 13 let so se v pisani druščini številnih mednarodnih ekip predstavile na 6. Koper Cupu. V dveh tekmovalnih dneh mi manjkalo preizkušenj, obe ekipi sta odigrali pet tekem in za spomin v prestolnico pripeljali zlato in srebrno nagrado za odlično delo.

Mlade rokometašice so v Kopru vodili trenerji Peter Terčič, Matjaž Drolc in Anette Merslavič. Velikonočni konec tedna so preživeli na Debelem rtiču, vse tekme pa so odigrali v OŠ Koper in obeh igriščih dvorane Bonifika. Starejše rokometašice, ki so nastopale v skupini poimenovane WD so igrale tekme proti avstrijskim, italijanskim in slovenskim ekipam. Mlajše pa so avstrijske ekipe zamenjale z madžarskimi.

V reprezentančnem dresu sta barve Krima Mercatorja odlično zastopali Nika Ocepek in Gala Kličič. V kategoriji dve leti starejših deklet so mlade reprezentantke prišle do tretjega mesta. Žal pa se je Nika po nesrečnem trku s še eno mlado Krimovko, Tio Kralj, poškodovala, a vsekakor si zasluži vse čestitke in spodbudo za nadaljnje delo.

Kategorija WD, letnik 2006:
RK Krim Mercator : ŽURD Koper 25:24
GKL Waldviertel : RK Krim Mercator 23:27
ŽRK Branik : RK Krim Mercator 14:21
Pallamano Spallanzani : RK Krim Mercator 4:23
RK Krim Mercator : ŽRD Škofja Loka 17:4

Kategorija WC, letnik 2007:
RK Krim Mercator : ŽURD Koper 23:1
RK Krim Mercator : SKKA 2 30:9
Pallamano 2 Agosto : RK Krim Mercator 12:24
RK Krim Mercator : ŠD Jadran Bluemarine 22:9
RK Krim Mercator : Szombathelyi KK 15:19