Mladinke nezaustavljivo v novo leto

Krim-Naklo-mladinke-040216_003_UrosPihnerMladinke so včeraj odigrale prestavljeno tekmo 12. kroga proti Naklo Tržiču in zdelo se je, kot da je dodatni mesec naša dekleta še dodatno spodbudil. Le z uvodnim zadetkom so vodile gostje, vse ostale minute pa so pripadle Krimovkam, ki so tekmo dobile z rezultatom 29:20.

Hana Vučko, Aneja Beganovič in Nina Žabjek so s tremi zaporednimi zadetki ekipo popeljale do vodstva s 3:1 in odločno napovedale, da jih danes zanima le zmaga. Gostje so nato stik z našimi dekleti držale do 20. minute, zadnjih deset minut pa je pripadlo našim dekletom. Z delnim rezultatom 7:2 so ob koncu prvega polčasa vodile 26:20.
Uvod v drugi del je minil v podobnem vrhunskem ritmu naših deklet. Ob vseh obrambah se je zdelo, da Tjaša Arhanič v vratih ni imela težkega dela, ob Aneji in Hani sta zadetke po začetku drugega polčasa dosegali še Ana Abina in Urša Urbančič. V 43. minuti je razlika znašala že deset zadetkov (23:13) in nobenega dvoma več ni bilo, katera ekipa se bo ob koncu veselila pomembne zmage za vrh mladinske lestvice.

Z dolgo podajo Tjaše in zadetkom Aneje ravno ob izteku igralnega časa se je tekma končala z rezultatom 29:20. Aneja Beganovič je dosegla devet zadetkov, Ana Abina jih je dodala sedem. Urši Urbančič, ki je dosegla pet zadetkov, je s štirimi sledila Nina Žabjek. Dva sta dosegli Lara Hočevar in Hana Vučko.

RK KRIM MERCATOR – RK NAKLO PEKO TRŽIČ 29:20 (16:10)
ŠD Krim, 70. Sodnika: Cankar, Vidic

RK Krim Mercator: Arhanič, Senčur, Ornik, Kujundžič, Urbančič 5, Hočevar 2, Abina 7, Žabjek 4, Vučko 2, Beganovič 9, Curk, Perkovič, Ožbolt, Dimic-Martinovič, Drolc, Zrimšek.
RK Naklo Peko Tržič: Zelnik 1, Ahčin, Pušič, Gaber, Fister 8, Janežič 2, Korošec 1, Vertačnik, Štefe, Prestor 2, Akalovič 2, Boncelj, Klemenčič, Ožegovič 2, Jekovec 2.

Sedemmetrovke: Krim 4 (1), Naklo Tržič 3 (2)
Izključitve: Krim 12 minut, Naklo Tržič 2 minuti

Response code is 404