Mladinkam dve tekmi v istem dnevu

Krim-AjdovščinaLogatec_mladinke_003_UrosPihnerNe zgodi se pogosto, da bi ekipa odigrala dve tekmi eno za drugo, a mladinkam letošnji koledar ne gre na roko. Številne reprezentančne akcije in bolezni so poskrbele za kar nekaj prestavitev tekem, naša dekleta so tekmi proti Ajdovščini in Logatcu odigrale kar eno za drugo.

Skoraj celo popoldne so na Galjevici gospodarile mladinke, ki so najprej gostile Ajdovke. Primorke so bile v igri za glavno finale, ki so ga naša dekleta že imela zagotovljenega. 40. minut smo spremljali razburljivo in izenačeno srečanje, nato pa so naša dekleta ušla in ob koncu visoko slavila z rezultatom 37:26.

RK KRIM MERCATOR – RK AJDOVŠČINA 37:26
RK Krim Mercator: Arhanič, Senčur, Ornik, Kujundžič, Urbančič, Hočevar, Abina A. 6, Žabjek 8, Vučko 2, Beganovič 12, Curk, Ožbolt, Dimic Martinovič, Drolc, Zrimšek, Abina E. 9.

Na drugi tekmi so priložnost dobila dekleta, ki v mladinski in članski konkurenci v igri ne dobivajo veliko minut, kar nekaj je bilo tudi kadetinj. Pomembne izkušnje so nabirale proti Logatčankam, ki zaradi premajhnega števila članskih konkurent sodelujejo kar pri mladinkah. Tokrat je bila tekma zanimiva in izenačena vse do zadnjih minut. Naša dekleta so ob koncu slavila z dvema zadetkoma prednosti, 21:19.

RK KRIM MERCATOR – RK ADRIA TRANSPORT LOGATEC 21:19
RK Krim Mercator: Arhanič, Senčur 2, Ornik 1, Kujundžič 7, Matavš 1, Balič, Curk, Perkovič 1, Komočar 5, Dimic Martinovič 1, Drolc, Jarc 1, Ožbolt 1, Zrimšek 1.

V torek mladinke čaka še zadnja tekma rednega dela. Tekma v Kopru bo zelo zanimiva, saj zmaga prinaša vodilno mesto v zahodni konkurenci. V finale za prvih šest mest se prenaša točke iz prvega dela, kar našim dekletom trenutno prinaša 4 točke, torkova zmaga bi jim dodala še dve.

Response code is 404