Do konca prvega dela skupaj še 16 tekem

Po koncu evropske tekmovalne sezone se lahko popolnoma posvetimo vsem domačim tekmovanjem. Po izjemnem uspehu iz minule sezone, naše mlade rokometašice so državne prvakinje postale v šestih kategorijah, se tudi v tej sezoni nasmiha podoben uspeh!

A v tej sezoni bomo namesto zaključnih turnirjev spremljali končnico, v kateri bodo igrale najboljše ekipe iz vseh področij po Sloveniji. Za najvišja mesta bo znova v igri največ naših ekip.

V razporedu tekem si lahko ogledate vse rezultate s prvega dela, postopoma pa bodo dodali tudi nasprotnike v finalnih končnicah.

ČLANICE (Krim Mercator 1., Ljubljana 7.)
V članski kategoriji je prva ekipa daleč pred vsemi, kljub nekaj manjkajočim tekmam drvijo proti 23. naslovu državnih prvakinj. Mlajša ekipa na drugi strani lovi predvsem pomembne izkušnje in točke proti veliko izkušenejšim ekipam. Krimovke do konca prvega dela čakajo še tri tekme, Ljubljančanke ena.
Krim Mercator- finale 1.-4. mesto, Ljubljana- finale 5.-8. mesto

MLADINKE (Krim Mercator 1., Ljubljana 3.)
Moč mladinskih ekip v zahodni polovici ni na najvišjem nivoju. Krimovke brez težav nizajo zmage in le še čakajo na močnejše nasprotnice iz vzhoda. Tam se za najvišja mesta borijo tudi Ljubljančanke, odločilni dvoboj proti Celju jih čaka 24. marca. Krimovke do konca prvega dela čakajo še tri tekme, Ljubljančanke ena.
Krim Mercator- finale 1.-6. mesto, Ljubljana- finale 1.-6. ali 7.-12

KADETINJE (Krim Mercator 1.)
Kadetinje so v zahodni konkurenci imele kar nekaj dela, a so odlično pripravljene oddelale celotni prvi del in zasluženo osvojile prvo mesto. V finalnem delu čakajo še zadnjega nasprotnika z vzhodne konkurence. Krimovke do konca prvega dela čaka še ena tekma.
Krim Mercator- finale 1.-6. mesto

STAREJŠE DEKLICE A (Krim Mercator 1.)
Brez izgubljene točke so starejše deklice v zahodni konkurenci zbrale 10 zmag in le še čakajo zadnjega nasprotnika z vzhodne konkurence. Končnice se začenja 17. marca.
Krim Mercator- finale 1.-6. mesto

STAREJŠE DEKLICE B (Krim Mercator 1., Ljubljana 4.)
Podoben izkupiček, kot malce starejše kolegice, imajo tudi Krimovke SDB. A njih do konca prvega dela čaka še nekaj dela, še bolj pestro pa je na vzhodu. Ljubljančanke imajo še dve možnosti za skok na tretje mesto, ki prinaša finale za naslov prvaka. Krimovke in Ljubljančanke do konca prvega dela čakata še po dve tekmi.
Krim Mercator- finale 1.-6. mesto, Ljubljana- finale 1.-6. ali 7.-12

MLAJŠE DEKLICE A (Krim Mercator A 1., Krim Mercator B 6.)
Najbolje zastopani kategoriji v tekmovanju mladih sta MDA in MDB. V njih imamo kar pet ekip, ki dosegajo različne uspehe. Nastopi proti starejšim nasprotnicam pomembne izkušnje dajejo predvsem drugi ekipi pri MDA. Te bodo po šestem mestu v prvem delu sedaj odigrale šest turnirjev, prvi naj bi 17. marca potekal v Ajdovščini. Krimovke A do konca prvega dela čaka še ena tekma.
Krim Mercator A- finale 1.-6. mesto, Krim Mercator B-finale 13.-18. mesto

MLAJŠE DEKLICE B (Krim Mercator A 1., Krim Mercator B 2., Ljubljana 2.)
Prvi del tekmovanja še ni zaključen, a potek srečanj je že določil finaliste. Med šestimi najboljšimi je kar polovica naših ekip. Torej vse tri s katerimi smo začeli tekmovanje! Do konca prvega dela morata še eno tekmo oddelati Krim A in Ljubljana, kasneje pa se bomo lahko osredotočili na finale! Tam so še Koper, Logatec in Slovenj Gradec.
Krim Mercator A in B- finale 1.-6. mesto, Ljubljana- finale 1.6. mesto