Kam, kdaj in kako? Savudrija 2016

savudrija16logoRokometni klub Krim tudi letos – že 13. leto zapored v času poletnih počitnic skupaj z ZLRO organizira tradicionalni Krimov rokometni tabor v idilični Savudriji – letos se ga lahko udeležijo dekleta l. rojstva 2007 in starejše, ki vadijo pod okriljem RK Krim Junior. V nadaljevanju Vam predstavljamo nekaj informacij glede letošnjega Krimovega rokometnega tabora.

Osnovni cilj tabora je:
– izpopolnjevanje rokometnega znanja
– spoznavanje rokometa tudi v drugih oblikah: rokomet na mivki in v vodi
– druženje z vrstniki, sklepanje novih prijateljstev, krepitev timskega duha
– plavanje
– seznanjanje s tujim jezikom – letos bo to italijanščina
– ustvarjanje, ples, igre brez meja, »Savudrija ima talent« in še mnogo več…
– predvsem pa bomo izkoristili zadnje dni počitnic za dobro telesno pripravo pred novo sezono!

Namestitev:
v Savudriji smo vsa leta nastanjeni v počitniškem domu kompleksa »Hostel Center Savudrija«: http://www.zavod-zlro.si/savudrija.html. Nameščeni smo v sobah za 6-8 oseb z lastno kopalnico. ponudba objekta: športna igrišča (rokometno, teniška, košarkarsko), igrišča na mivki – za rokomet in odbojko. Na voljo nam bodo tudi številni športni rekviziti in ostala oprema Rokometnega kluba Krim.
Dogajanje:
Dopoldne izpopolnjujemo svoje rokometno znanje in se spoznavamo tudi s številnimi ostalimi športi ter si nabiramo novih moči za tekmovalno sezono, ki prihaja. Popoldnevi pa so namenjeni počitku, ustvarjalnim delavnicam, pridobivanju dodatnih znanj in družabnim igram.

Ker se objekt nahaja neposredno ob plaži, se v morju hladimo ob vročih popoldnevih. Večeri so namenjeni zabavi in druženju: tematski večeri, kvizi, ples in še marsikaj.

Kdaj gremo?
od nedelje, 21. avgusta, do nedelje, 28. avgusta 2016 z avtobusom iz Ljubljane
Odpeljali se bomo z avtobusom LPP, iz parkirišča ŠC Stožice (vhod št. 5)
CENA:
– 213,50 EUR (za otroke s stalnim prebivališčem v Ljubljani)
– dodatnih 10 eur za ostale stroške tabora (rekviziti, dodatki za ustvarjanje in prireditve – prevzame trener ob odhodu)
Cena vključuje:
7x polni penzion (prenočišče, 5 obrokov hrane na dan), neomejena količina brezalkoholnih napitkov in svežega sadja, uporaba športnih površin in rekvizitov, prevoz na relaciji Ljubljana–Savudrija–Ljubljana, 24-urna zdravstvena služba, turistična taksa, DDV.

Prijavnico oddajte najkasneje do petka, 3. 6. 2016, trenerju ali pa jo z vsemi potrebnimi podatki pošljite po pošti na naslov: ROKOMETNI KLUB KRIM, Vojkova c.100, ljubljana s pripisom: Krimov rokometni tabor 2016.

Po prijavi boste v začetku meseca avgusta prejeli pogodbo Zavoda za letovanje in rekreacijo otrok (ZLRO) in položnico, ki mora biti poravnana do datuma zapadlosti. V nasprotnem primeru se otrok tabora ne bo mogel udeležiti.

Kontaktni osebi za dodatne informacije:
Deja Doler Ivanović, tel.: 051/636-677, rkkrim.junior@gmail.com
Peter Terčič, tel.: 031/367-087, peter.tercic@gmail.com