Tudi zadnje gostovanje v znamenju visoke zmage

Na prvo tekmo po povratku reprezentantk iz kvalifikacij v Črni gori, so se kadetinje odpravile na gostovanje v Brežice. Tudi z zadnjega gostovanja so se naša dekleta vrnila z novo, visoko zmago.

O tekmi ne gre izgubljati preveč besed. Naša dekleta so že v prvih minutah nakazale, da ne računajo na nič drugega, kot novo zmago. Kratka klop domačink, kljub nekaj lepim potezam v napadu, ni morala ustaviti hitre igre naših deklet.
Urša Urbančič je mrežo domačink pridno polnila iz protinapadov, Nina Žabjek pa je enak učinek dosegla na postavljeno obrambo. Obe sta dosegli po devet zadetkov, pridno pa so zadevale tudi ostale rokometašice. Nika Matavš in Nuša Ornik sta zbrali po pet zadetkov, Tia Komočar štiri.

ŽRK BREŽICE – RK KRIM MERCATOR 18:44 (10:19)
ŠD Brežice, 40. Sodnika: Pajič, Gorenc

ŽRK Brežice: Novak, Savnik 3, Molan, Proslek-Barišič, Savčič, Jakovina, Đapo 4, Vegeli 3, Bevc, Geč 1, Hotko 7.
RK Krim Mercator: Arhanič, Dimic Martinovič 2, Krese 3, Matavš 5, Urbančič 9,  Hočevar 3, Ornik 5, Žabjek 9, Vučko 3, Drolc 1, Komočar 4, Žgajnar, Gavrilovič, Curk.

Sedemmetrovke: Brežice 5 (1), Krim 1 (1)
Izključitve: Brežice 0 minut, Krim 4 minute

Zadnja tekma prvega dela Krimovke čaka v sredo, 1. aprila, ko v Ljubljano prav zares prihaja ekipa iz Litije. Tekma se bo začela ob 19. uri. Le nekaj dni po tekmi proti Litiji se bodo že začele polfinalne tekme. Ljubljana in Krim bosta na zadnjih tekmah določila v kateri skupini bo kdo, bolje uvrščena bo v skupini B, slabše pa v A.

Response code is 404