Dve ekipi v osmini finala, zvečer izbor za Miss Makarske

Makarska_Dan3_04_280616_Uros_PihnerTorek je za naša dekleta, ki se mudijo na doslej najbolj obiskanem mednarodnem turnirju v Makarski, prinesel še zadnje tekme prvega skupinskega dela. Medtem, ko sta dve ekipi vpisali zmagi, je tretja zaradi neprihoda nasprotnic opravila trening.

Že nekaj minut po deveti minuti zjutraj sta se končali prvi tekmi v kategoriji 2002. Mlajše, po večini mlajše od svojih sovrstnic, so prvo zmago vpisale proti Splitu, ki so ga premagale z rezultatom 11:16. Starejše pa so zaman čakale svoje poslednje nasprotnice. Po ogrevanju so pripravile kar tekmo med seboj, pri kateri sta pomagala tudi sodnika. Tista prava tekma proti bosanskemu Izviđaću se je vpisala z 10:0. Na edini večerni tekmi so najstarejše Krimovke pokazale hitro in atraktivno igro in zanesljivo slavile proti madžarskemu Szombathelyu.

Sreda bo za vse ekipe prinesla po dve tekmi, po skupinskem delu sedaj prihajajo tekme za končne uvrstitve. Starejši ekipi sta se uvrstili v osmino finala, najmlajše pa bodo tekmovanje nadaljevale v razigravanju za nižja mesta. Nasprotnica najstarejših v osmini finala bo poljska Bukovia, mlajše bodo odigrale tekmo proti Debrecenu. Najmlajše bi morale odigrati tekmo za razvrstitev proti Olimpiji, a slednje v skupinskem delu niso odigrale nobene tekme.

sredine tekme za dekleta v kategoriji rojenih v letu 2000:
osmina finala ob 10:15 Krim – UKS Bukovia Buk
druga tekma: 17:00 v primeru poraza, 17:40 v primeru zmage

sredine tekme za dekleta v kategoriji rojenih v letu 2002:
osmina finala ob 11:35 Krim 1 – Debrecen 2
druga tekma: 17:00 v primeru poraza, 18:20 v primeru zmage

za mesta od 17-32 ob 17:25 Krim 2 – Olimpija 2

Response code is 404