Imamo prvakinje v rokometu na mivki!

Na državnem prvenstvu v rokometu na mivki so se pomerile naše mladinke (2000) in kadetinje (2002). Odlično vzdušje so zaokrožile z novim lepim uspehom, mladinke so osvojile naslov državnih prvakinj, kadetinje pa so se zavihtele na drugo mesto!

Rokomet na mivki se počasi razvija tudi pri nas. Atraktivna igra je prve uradne zmagovalce prejela v letu 2014, tokrat pa so prvič tekme igrale tri mlajše kategorije. Po zaključku naporne sezone smo se tako lahko popolnoma sprostili in uživali pod vročim soncem.

Videli smo precej različnih zaključkov. Od lahkih zmag, pa vse do velikih preobratov ob zlatih zadetkih in “kontrah”, ki so en najbolj zanimiv dodatek v primerjavi z dvoranskim rokometom.

Nedelja, 3. junija, bo minila v znamenju zaključnega dogodka vseh mlajših selekcij našega kluba. Na Galjevici bodo na delu najprej najmlajše rokometašice, ki se bodo merile na kar petih igriščih. Prve tekme se bodo začele ob 9.30, nadaljevale pa vse do prve ure popoldneva. Na igrišče bodo nato stopile še klubske selekcije mlajših in starejših deklic, ki bodo na terenu vse do poznega popoldneva. Vabljeni!

« 2 of 2 »