Ljubljančanke dobile nasprotnice

Z današnjim žrebom tekmovalnih številk smo dobili razpored tekem nove sezone državnega prvenstva. Ljubljančanke v prvih dveh krogih čakata gostovanji. Prve nasprotnice bodo ene od dveh novink v prvi ligi, Hrpelje-Kozina. Dekleta se med seboj dobro poznajo, saj so med seboj že odigrale kar nekaj članskih in mladinskih tekem.

19. september je namenjen prvemu krogu državnega prvenstva, v katerem ne bo večjih sprememb. Liga znova šteje 12 ekip, ki bodo odigrale 22. krogov. Zadnje tekme bodo tudi v novi sezoni odigrane v začetku maja. Tako kot prvi tekmi, bo tudi zadnja minila na poti. Ljubljančanke v zadnjem krogu čaka gostovanje pri Velenjčankah.

V 5. in 16. krogu, 24. oktobra in 5. marca, bomo znova uživali na tekmi naših ekip. Ljubljančanke bodo vlogo domačink imele na prvi, Krimovke pa na drugi tekmi. Razpored vseh tekem Ljubljančank si lahko ogledate s klikom na povezavo.

Pri mlajših kategorijah bomo letos znova še povečali število ekip in s tem deklet v vseh kategorijah.. Mladinkam in dvema ekipama kadetinj, bosta tokrat sledili dve ekipi pri starejših deklicah. Številna dekleta pa bodo znova dejavna tudi pri mlajših deklicah, še bolje bomo sodelovali tudi z osnovnimi šolami po Ljubljani in okolici.